Αθλητικά

29 Μαΐου 2024 20:18 Τελευταία ενημέρωση : 29 Μαΐου 2024 20:23

Τελικός Conference League - Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκη τρέλα” στην πλατεία Κοραή (βίντεο)

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι συγκεντρωμένοι για ώρες στην πλατεία Κοραή περιμένοντας με αγωνία τον μεγάλο τελικό. Παράλληλα στην Αθήνα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τελικός Conference League - Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκη τρέλα” στην πλατεία Κοραή (βίντεο)
-

Σε ρυθμούς τελικού κινείται όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, περιμένοντας με αγωνία τον μεγάλο αγώνα.
Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του και όλοι στην ομάδα του λιμανιού ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα.

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα ξεκινήσουν στις 18:00 από το ΣΕΦ προκειμένου με το ηλεκτρικό να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, ήδη από τις τρεις επικρατεί χαμός στον Πειραιά, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να «πιάνουν» θέση στην Πλατεία Κοραή, επτά ώρες πριν την έναρξη του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πειραιά θα εγκαταστήσουν οθόνες σε τρία σημεία, για να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι τον μεγάλο και ιστορικό τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι γιγαντοοθόνες θα τοποθετηθούν στα Καμίνια στην πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» και στην Πλατεία Κοράη στο κέντρο του Πειραιά., ενώ ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί ήδη στα σημεία, ξεκινώντας το μεγάλο πάρτι των φιλάθλων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ έχουν τεθεί ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., λόγω μετακίνησης αθλητικών αποστολών πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Λεωφόρους Ποσειδώνος, Συγγρού, Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Κύμης, στην Αττική Οδό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου ΑΕΚ Arena.

Ειδήσεις σήμερα:

Εμίρης Κατάρ προς Μητσοτάκη: Σε οικονομία και επενδύσεις η πρώτη ενίσχυση των διμερών σχέσεων 

Τέμπη - ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία η προσπάθεια εργαλειοποίησης της τραγωδίας

Απειλές για βόμβες σε σχολεία της Αττικής: Αυτό είναι το απειλητικό e-mail που στάλθηκε (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)