Υγεία

29 Μαΐου 2024 09:45

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 2χρονη που πήρε φωτιά ενώ ο πατέρας της έβαζε βενζίνη

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του παιδιού σε Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου παραμένει διασωληνωμένο. Πως πήραν φωτιά τα ρούχα του.

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 2χρονη που πήρε φωτιά ενώ ο πατέρας της έβαζε βενζίνη
-

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, παραμένει η 2χρονη που έπαθε εγκαύματα το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν πήραν φωτιά τα ρούχα της, τη στιγμή που ο 28χρονος πατέρας του έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο του με μπιτόνι.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε η Ελπίδα Χοχλιουρού, παιδίατρος νεογνολόγος – εντατικολόγος στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειο Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και δήλωσε ότι το «παιδάκι ήρθε με εγκαύματα στο 60-70% του σώματος της και πρώτο μέλημα των γιατρών ήταν να την σταθεροποιήσουν για να σώσουν τη ζωή της. Αμέσως μετά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε ασφαλέστερο περιβάλλον και γι΄αυτό διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Όπως είπε η κυρία Χοχλιουρού, «το παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση και θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία», ενώ όπως είπε, πιθανότατα, η φωτιά στα ρούχα του παιδιού, προήλθε από στατικό ηλεκτρισμό.

Ειδήσεις σήμερα:

Ράφα: Οι ΗΠΑ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τους θανάτους αμάχων

Σκιάθος: Μαχαίρωσε τον εργοδότη του… για μια βαλίτσα

Missing alert για την εξαφάνιση 38χρονου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)