Παράξενα

29 Μαΐου 2024 08:24

Βελεστίνο: Πέρασε με το τρακτέρ πάνω από συγχωριανό του!

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον Βόλο, με τις διαφορές μεταξύ δύο συγχωριανών να οδηγούν σε παρολίγο τραγωδία.

Βελεστίνο: Πέρασε με το τρακτέρ πάνω από συγχωριανό του!
-

Παραλίγο τραγωδία να σημειωθεί αργά το απόγευμα της Τρίτης στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένας 26χρονος αγρότης που βρισκόταν στο χωράφι του μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του, δέχτηκε επίθεση από συγχωριανό του, ηλικίας 50 χρόνων, που επέβαινε σε τρακτέρ και περνούσε εκείνη την ώρα από το χωράφι του 26χρονου. Μαρτυρίες λένε πως ο 50χρονος απώθησε τον 26χρονο που έπεσε στον δρόμο, με τον καλλιεργητή του γεωργικού ανελκυστήρα στον οποίο επέβαινε ο 50χρονος να τον παίρνει μπροστά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο μηχάνημα, τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα.

Ο πατέρας και ο αδερφός του 26χρονου πάγωσαν βλέποντάς τον εγκλωβισμένο ανάμεσα στα ειδικά μαχαίρια του μηχανήματος.

Ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Δύο οχήματα με έξι άνδρες και ειδικό εξοπλισμό έφτασαν στο σημείο και επί μία ώρα προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον 26χρονο.

Ο νεαρός αγρότης είχε τις αισθήσεις του και αυτό έδινε κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και σε πολλούς συγχωριανούς που έφτασαν στο σημείο και προσπαθούσαν να βοηθήσουν την Πυροσβεστική στο έργο της.

Γύρω στις 21.30 το βράδυ ο 26χρονος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σήμανε συναγερμός. Οι γιατροί έπεσαν πάνω στον νεαρό, προκειμένου να παρέχουν κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο 26χρονος έχει τραυματιστεί στην κοιλιά, ωστόσο δε θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Παράλληλα έγιναν μία σειρά από ειδικές εξετάσεις και αυτό που φέρεται να διαπιστώθηκε είναι πώς δεν έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου έσπευσαν δεκάδες πολίτες, συγγενείς και φίλοι, της οικογένειας του 26χρονου, οι οποίοι ήθελαν να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα, καθώς μέχρι αργά το βράδυ οι πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες που σημειώθηκε το πρωτόγνωρο συμβάν ήταν συγκεχυμένες. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του αναζητούσε γιατρούς και νοσοκόμους για να ενημερωθεί για το παιδί της.

Για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν σ’ αυτό το σοβαρό επεισόδιο, την προανάκριση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ρήγα Φεραίου. Ο δράστης συνελήφθη. Πρόκειται για 50χρονο, ο οποίος είναι συγχωριανός του 26χρονου και διαμένει επίσης στο Μικρό Περιβολάκι με την οικογένειά του.

Από το περιβάλλον του νεαρού θύματος κατατέθηκε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του 26χρονου, Στέλιος Σούρλας. Δείτε τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Πηγή: taxydromos.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ράφα: Οι ΗΠΑ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τους θανάτους αμάχων

Missing alert για την εξαφάνιση 38χρονου

Θεσσαλονίκη: Φωτιά έκανε “στάχτη” λεωφορείο μέσα στο οποίο κοιμόταν ο οδηγός


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)