Κοινωνία

28 Μαΐου 2024 15:19

Πειραιάς: 110 κιλά κοκαΐνης ήταν κρυμμένα σε... καλαμαράκια (βίντεο)

Τι εντόπισαν τα στελέχη της ΕΛΑΣ ελέγχοντας το κοντέινερ. Ποιες υπηρεσίες συνεργάστηκαν για την παρακολούθηση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του φορτίου.

Πειραιάς: 110 κιλά κοκαΐνης ήταν κρυμμένα σε... καλαμαράκια (βίντεο)
-

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο διυπηρεσιακής συνεργασίας με το Τμήμα Λαθρεμπορίου της Γ’ Τελωνειακής Διεύθυνσης Πειραιά της ΑΑΔΕ, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ, τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος και με τη συνδρομή ξένων αρχών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης με σκοπό τον εντοπισμό ναρκωτικών, κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 27 Μαΐου 2024 εντός του λιμένα του Πειραιά, σε 13 εμπορευματοκιβώτια προερχόμενα από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Σε ένα εμπορευματοκιβώτιο με νόμιμο φορτίο κατεψυγμένα καλαμαράκια, προερχόμενο από το Περού και με τελικό προορισμό την Κροατία, βρέθηκαν 100 συσκευασίες περιέχουσες 109 κιλά και 600 γραμμάρια κοκαΐνη.

Πειραιάς - Κοκαΐνη

Πειραιάς - Κοκαΐνη

Ειδήσεις σήμερα

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Είμαι ο επόμενος Πρωθυπουργός, ο Τσίπρας “τελείωσε” με την πολιτική

Ενδοοικογενειακή βία - Νίκαια: Ανατροπή στην υπόθεση με το μαχαίρωμα

Μαρούσι: Μαθητές πέταξαν κροτίδες σε σχολική αίθουσα και τραυμάτισαν καθηγήτρια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)