Κοινωνία

28 Μαΐου 2024 06:23 Τελευταία ενημέρωση : 28 Μαΐου 2024 15:00

Ενδοοικογενειακή βία - Νίκαια: Ανατροπή στην υπόθεση με το μαχαίρωμα

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε. Ο σύζυγος της 57χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν άλλες 6 φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Ενδοοικογενειακή βία - Νίκαια: Ανατροπή στην υπόθεση με το μαχαίρωμα
-

Ελεύθερος αφέθηκε ο 57χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη εχθές το βράδυ στη Νίκαια μετά από καταγγελία της 57χρονης συζύγου του, ότι τη μαχαίρωσε.

Οι αστυνομικοί, μετά από κλήση που δέχθηκαν από τη γυναίκα, έσπευσαν στο σημείο και την εντόπισαν με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Ωστόσο όπως προέκυψε στη συνέχεια από την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν άλλες 6 φορές για ενδοοικογενειακή βία, με τελευταία τον περασμένο Απρίλιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ρωτήθηκε την τελευταία φορά, εάν θέλει να πάει σε δομή και να προμηθευτεί panic button, αλλά αρνήθηκε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η εκτίμηση του ιατροδικαστή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας.

Από τις καταθέσεις δεν προκύπτει η παρουσία του συζύγου της στον χώρο. Αντίθετα προκύπτει ότι βρισκόταν μακριά. Ενημερώθηκε η Εισαγγελέας κυρία Μαραγκάκη και διέταξε υποβολή προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη και μετά το πέρας της νοσηλείας ακούσιο εγκλεισμό για την γυναίκα.

Ειδήσεις σήμερα

Άλιμος: Μηχανή της ΔΙΑΣ παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα

Εορτολόγιο - 28 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)