Κοινωνία

27 Μαΐου 2024 13:51

Σχολικά Γεύματα - Λαμία: Φωτιά από πρόθεση στο εργοστάσιο “βλέπει” η Πυροσβεστική

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τα συμπεράσματα από την έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο που εμπλέκεται στην υπόθεση των σχολικών γευμάτων.

Σχολικά Γεύματα - Λαμία: Φωτιά από πρόθεση στο εργοστάσιο “βλέπει” η Πυροσβεστική
-

Από πρόθεση ξεκίνησε η φωτιά που κατέκαψε το εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από την Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος έκρινε ότι η φωτιά στην μονάδα παρασκευής σχολικών γευμάτων, μπήκε από πρόθεση.
Το εργοστάσιο υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου

Η φωτιά στο εργοστάσιο, το οποίος συνδέεται με τα σχολικά γεύματα που δόθηκαν προ ημερών σε μαθητές σχολείου και είχαν υποστεί δηλητηρίαση, ξέσπασε από άγνωστες συνθήκες.

Παρά την τεράστια κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με συνολικά 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο και 40 πυροσβέστες, αλλά και υδροφόρες του Δήμου Λαμιέων, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)