Πολιτική

23 Μαΐου 2024 16:29 Τελευταία ενημέρωση : 23 Μαΐου 2024 21:08

Δένδιας: Τα τουρκικά ΜΜΕ αλλοίωσαν λεγόμενά του

Ποιες φράσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας αλλοίωσαν τουρκικές πηγές ενημέρωσης, προσπαθώντας να αποδώσουν εικόνα "παρακμής" στην πολεμική ναυτιλία της Ελλάδας.

Δένδιας: Τα τουρκικά ΜΜΕ αλλοίωσαν λεγόμενά του
-

Την δήθεν “παραδοχή” ότι «η υπεροχή της Ελλάδας στις θάλασσες τελείωσε» αποδίδουν στο Έλληνα Υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια τουρκικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Άννα Ανδρέου, η TRT έχει τίτλο «Τα τουρκικά υποβρύχια στον ελληνικό Τύπο: Η υπεροχή μας στις θάλασσες τελείωσε».

Αντίστοιχα, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Ακσάμ έχει τίτλο «Η παραδοχή της γείτονος για την Τουρκία:  Η υπεροχή μας στις θάλασσες τελείωσε».

Ωστόσο η ακριβής δήλωση την οποία είχε κάνει την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας στην Βουλή των Ελλήνων ήταν ότι «Η Ελλάδα διεκδίκησε πάντοτε την υπεροχή στη θάλασσα… Είναι προφανές, λοιπόν, ότι και το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό χρειάζεται έναν εκσυγχρονισμό». Ο Νίκος Δένδιας επεσήμανε ότι «πρέπει να ανακτήσουμε το χρόνο που χάσαμε στα χρόνια της κρίσης».

Ειδήσεις σήμερα: 

Μάθιου Πέρι: Ποινική έρευνα για τον θάνατο του “Τσάντλερ”

Αρτέμιδα: Μωρό απεγκλωβίστηκε από φλεγόμενο διαμέρισμα (εικόνες)

Μητσοτάκης για Δημογραφικό: Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)