Κοινωνία

21 Μαΐου 2024 21:14

Κηφισιά – Τραυματισμός μαθητή: Συνελήφθησαν τρεις σιδηρουργοί για σωματική βλάβη

Ποια ποινική κατηγορία αντιμετωπίζουν οι τεχνιτες και πώς αυτή σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του 9χρονου μαθητή, ο οποίος καταπλακώθηκε από την σιδερένια πόρτα.

Κηφισιά – Τραυματισμός μαθητή: Συνελήφθησαν τρεις σιδηρουργοί για σωματική βλάβη
-

Σε συνέχεια του τραυματισμού και της νοσηλείας 9χρονου μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς, συνελήφθησαν τρεις άνδρες την Τρίτη το απόγευμα με την κατηγορία της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ο εργολήπτης σιδηρουργός που είχε αναλάβει το έργο, και οι δύο γιοι του οι οποίοι απασχολήθηκαν στη συγκεκριμένη εργασία την Τρίτη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως είναι γνωστό, συνέβη τραυματισμός ανήλικου μαθητή το μεσημέρι της Τρίτης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, όταν, κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών οι οποίες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν στη σχολική μονάδα ταυτόχρονα με τα μαθήματα, μία σιδερένια πόρτα της αυλής του κτηρίου έπεσε από τη θέση της και πλάκωσε έναν 9χρονο μαθητή, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Το παιδί παραλήφθηκε μετά από λίγο από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου νοσηλεύεται προληπτικά σε θάλαμο χωρίς να έχει εκδηλώσει αιμορραγία, και όντας σε σχετικά καλή κλινική κατάσταση. Ωστόσο είναι φοβισμένο και τελεί σε σύγχυση, η οποία μπορεί να οφείλεται στον αρχικό του τρόμο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι συμφωνα με τις ίδες πληροφορίες η πόρτα ήταν ολοκαίνουρια και είχε τοποθετηθεί ακριβώς σήμερα, κατά τη διάρκεια των παραπάνω εργασιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Χίος: Γνώρισε ξαφνικά τον δότη μυελού των οστών που της “έδωσε ζωή” (βίντεο)

Ιράν - Ραϊσί: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και κλαίνε (βίντεο)

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)