Υγεία

20 Μαΐου 2024 13:40

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος
-

Σοβαρά τραυματίστηκε χθες το απόγευμα ένας 55χρονος άνδρας, καθώς, ενώ έκανε εργατικές εργασίες στο χωράφι του, έπεσε πάν του βενζίνη και πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο άνω μέρος του σώματος.

Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε στις 5.30 το απόγευμα να παραλάβει έναν άνδρα, αλβανικής καταγωγής για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στο χωράφι του με συγγενικά του πρόσωπα, έκοβε χόρτα με χορτοκοπτικό, όταν τελειωσε η βενζίνη.

Τότε ο 55χρονος προσπάθησε να βάλει βενζίνη στο χορτοκοπτικό χωρίς να σβήσει τον κινητήρα, από σπινθήρα φαίνεται να ξέσπασε φωτιά, κάτω από άγνωστες συνθήκες βενζίνη κατέληξε στα ρούχα του, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Οι συγγενείς του την έσβησαν στη συνέχεια τον μετέφεραν στο σπίτι στη Ν. Ιωνία βαριά τραυματισμένο και στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο.

Ο άνδρας έφερε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο, στον θώρακα και στο άνω μέρους του σώματός του, διασωληνώθηκε και χθες το βράδυ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται.

Πηγή: magnesianews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΟΚ – Τούμπα: Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί στην απονομή (εικόνες)

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της

Ιράν – Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)