Κοινωνία

20 Μαΐου 2024 09:19

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της

Σύμφωνα με την  δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, ο δράστης κακοποιούσε και τα παιδιά που είχε αποκτήσει μαζί της.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της
-

Η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγο της στο Μενίδι, Βούλα Δημητριάδη, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και αποκάλυψε ότι το θύμα που είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί μια ημέρα μετά την δολοφονία της, δεν είχε κληθεί να καταθέσει σε αυτήν.

Η κυρία Δημητριάδου, δήλωσε επίσης, ότι ο θύτης κακοποιούσε πέραν της γυναίκας του και τα παιδιά τους και υπογράμμισε ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες για να του αφαιρεθεί η γονική μέριμνα για το ανήλικο παιδί ηλικίας 15 ετών που είχε με την πρώην σύζυγο του που δολοφόνησε.

Τέλος και μεταξύ άλλων, η κυρία Δημητριάδου κατήγγειλε ότι η σορός της 40χρονης βρισκόταν «στο πουθενά» επί 5 ώρες μετά τη στιγμή που εντοπίστηκε δολοφονημένη στη μέσα του δρόμου.

Απολογείται σήμερα ο 50χρονος

Ενώπιον της ανακρίτριας θα απαντήσει σήμερα στο βαρύτατο κατηγορητήριο που του αποδίδει για την δολοφονία με πολλαπλές μαχαιριές της εν διαστάσει συζύγου του, την οποία διέπραξε «σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», ο 50χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα στο Μενίδι.

Ο δράστης της δολοφονίας, φέρεται να έχει παραδεχθεί στους αστυνομικούς πως έστησε καρτέρι σε σημείο, κοντά στο σπίτι του θύματος, και σκότωσε την 40χρονη γυναίκα με πάνω από δέκα μαχαιριές.

Η κατηγορία του αποδίδει ότι σχεδίασε και εκτέλεσε το έγκλημα χωρίς ούτε λεπτό να υπαναχωρήσει από το σχέδιο του, που ήταν να εξοντώσει την γυναίκα γιατί «του έτρωγε τα λεφτά με άλλον άντρα».

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, ο κατηγορούμενος σήμερα φαίνεται ότι θα επιχειρήσει να πείσει πως το έγκλημα δεν προσχεδιάστηκε και ότι έγινε υπό καθεστώς ψυχικής φόρτισης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα – τροχαίο: Εγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί

Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο, δεν υπάρχει ίχνος ζωής

ΠΑΟΚ – Τούμπα: Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί στην απονομή (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)