Κοινωνία

17 Μαΐου 2024 13:47 Τελευταία ενημέρωση : 17 Μαΐου 2024 19:56

Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος

Πότε θα ξαναπεράσει τις πύλες τις Εισαγγελίας ο 50χρονος, για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος
-

Τις πύλες της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών στην πρώην Σχολή Ευελπίδων πέρασε την Παρασκευή το πρωί ο 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία με μαχαίρι της πρώην συζύγου του το ξημέρωμα Τετάρτης 15 προς Πέμπτη 16.05 στο Μενίδι. Στην Εισαγγελία ο άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιον του αρμόδιου εφέτη ανακριτή καλούμενος να απολογηθεί για όσα κατηγορείται. Ο κατηγορούμενος έλαβε από τον ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμοδίου Εισαγγελέα, προθεσμία μίας εργάσιμης ημέρας προκειμένου να προετοιμάσει κατάλληλα την απολογία του και θα επανέλθει την Δευτέρα 20.05 . Μέχρι τότε θα συνεχιστεί η κράτηση στο πλαίσιο της σύλληψής του.

Παρέμενε επί ώρες κοντά στον τόπο του εγκλήματος

Εν τω μεταξύ, στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής μια κάτοικος της περιοχής του Μενιδίου, που από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η γυναικοκτονία της 40χρονης βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και μάλιστα ήταν κοντά στην κόρη του θύματος, την στιγμή που το έφηβο κορίτσι πληροφορήθηκε ότι η μητέρα του ήταν η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί στο πεζοδρόμιο.

«Ήμουν απο νωρίς εκεί, παρατηρούσα τι γίνεται. Ηρθε το κοριτσάκι, ζητούσε να πλησιάσει για να δει αν είναι η μητέρα της η δολοφονημένη γυναίκα. Οι αστυνομικοί δεν την άφηναν, της είπαν αν έχει κάποια φωοτγραφία της μαζί της για να τους δείξει. Τους έδειξε μια φωτογραφία της 40χρονης και τους είπε ότι είχε κάνει ανταύγειες πρόσφατα στα μαλιά της και της απάντησαν ότι όντως αυτή ήταν η μαμά της», περιέγραψε η γυναίκα.

Προσέθεσε ότι «Μετά πήρε ένα τηλέφωνο, πιθανολογώ ότι μίλησε με τον αδελφό της και είπε “σκοτωσαν την μαμά μας” και αμέσως μετά είπε “ο μπαμπάς σκότωσε την μαμά”».

Η γυναίκα αποκάλυψε ακόμη στον ΑΝΤ1 ότι μέχρι αργά το πρωί και σχεδόν μέχρι να τελειώσει η επιτόπια έρευνα των Αρχών και να απομακρυνθεί η σορός της 40χρονης, ο δράστης, που συνελήφθη πολλές ώρες αργότερα, στην Φυλή, βρισκόταν δίπλα από τον τόπο του εγκλήματος, ένα στενό κάτω απο εκείνο που βρισκόταν νεκρή η εν διαστάσει σύζυγος του και παρατηρούσε τις κινήσεις αστυνομικών και δημοσιογράφων.

«Ο σύντροφος μου που δουλευέι σε οικοδομή είδε τον δράστη να βρίσκεται σε μικρή απόσταση, ένα στενό κάτω από το σημείο που ήταν νεκρή η γυναίκα μέχρι τις 08:30 – 09:00 το πρωί, για ώρες δηλαδή μετά από την δολοφονία», είπε η αυτόπτης μάρτυρας.

Μάλιστα, ανέφερε ακόμη ότι «ενημερώσαμε την Αστυνομία ότι ένας εύσωμος άνδρας που φέρεται αμήχανα ήταν στο από κάτω στενό και ένας αστυνομικός μου είπε ότι όλα ειναι καλά, δεν ξέρω όμως καν αν έλεγξε ή όχι».


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία - Τροχαίο: Θρήνος για την Ελληνίδα που έχασε την ζωή της (εικόνες)

Λαμία: Δηλητηρίαση σε μαθητές από σχολικά γεύματα

Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)