Κοινωνία

15 Μαΐου 2024 10:13

Γονική Αρπαγή - Γιαννόπουλος: Με μαφιόζικο τρόπο πήρε η μάνα τα τέσσερα παιδιά

Νέα στοιχεία για την υπόθεση αρπαγής τεσσάρων αδερφών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, έδωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέσω του ΑΝΤ1.

Γονική Αρπαγή - Γιαννόπουλος: Με μαφιόζικο τρόπο πήρε η μάνα τα τέσσερα παιδιά
-

Πληροφορίες που σοκάρουν έδωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την υπόθεση αρπαγής ανηλίκων από δομή παιδικής προστασίας στο Ίλιον.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, εξηγώντας πως τα παιδιά φιλοξενούνταν στον χώρο με εισαγγελική εντολή κι ότι ο χώρος δεν ανήκει στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά σε άλλη οργάνωση και περιέγραψε τον μαφιόζικο τρόπο με τον οποίο η γυναίκα πήρε τα παιδιά της από εκεί.

Η γυναίκα είχε πάει με προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει και άνοιξε τον φράχτη με αιχμηρό αντικείμενο, απειλώντας τους ανθρώπους που ήταν εκεί.

Τους είπε μάλιστα πως, «έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν», πήρε τα τέσσερα ανήλικα αδέρφια, ηλικίας 2 με 6 ετών και εξαφανίστηκαν.

Το Amber Alert ενεργοποιήθηκε αργά το  βράδυ της Τρίτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταδικάστηκε 43χρονος που παρενοχλούσε 12χρονη μέσω social media

Χαλκίδα: Κλοπή ταμειακής σε ζαχαροπλαστείο με “όπλο” ένα κράνος

Βόρεια Μακεδονία - Μαρινάκης: Η Συμφωνία των Πρεσπών βρίσκεται σε “μεταίχμιο”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos