Αθλητικά

21 Ιουλίου 2023 13:54

ECL - Άρης: Ο αντίπαλος του στον β΄ προκριματικό γύρο

Μετα τους δεύτερους αγώνες του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League αναδείχθηκε η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι Θεσσαλονικείς.

ECL - Άρης: Ο αντίπαλος του στον β΄ προκριματικό γύρο
-

Η Αραράτ-Αρμένια θα είναι εντέλει ο αντίπαλος του Άρη στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, καθώς στην συγκλονιστική ρεβάνς της πρώτης φάσης της διοργάνωσης, κατάφερε να «λυγίσει» στο Ελμπασάν την αλβανική Εγκνάτια με 4-2 στα πέναλτι, μετά από ματς «θρίλερ» που έληξε 2-2 στην κανονική διάρκεια και 4-4 στην παράταση!

Με το σκορ του πρώτου αγώνα στην Αρμενία στο 1-1, η Εγκνάτια προηγήθηκε δύο φορές στο δεύτερο ματς με τα γκολ των Μαδέιρος (4’) και Κάσα (36’), όμως η Αραράτ-Αρμένια είχε ισάριθμες «απαντήσεις» με τα τέρματα των Εζά (17’) και Καστανέιρα (58’).

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-2 στο 108’ με τον Ντουαμενά. Η ομάδα απ’ την Αρμενία, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία... λέξη της και με δύο γκολ απ’ τους Γιένε (110’) και Μπουένο (114’) έφερε τα... πάνω-κάτω. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα «καθάριζαν» οι Αρμένιοι, ήρθε ο Ντουαμενά στο 120’+3’ για να ισοφαρίσει σε 4-4 και να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες της Αραράτ-Αρμένια ήταν απόλυτα ψύχραιμοι από την «άσπρη» βούλα (σκόραραν οι Αλεμάο, Σερομπιάν Καστανέιρα, Γιένε), την ώρα που η Εγκνάτια αστόχησε σε δύο εκτελέσεις (Ζεϊνουλάι, Καμπουφί) με την πρόκριση να γέρνει οριστικά υπέρ της αρμενικής ομάδας.

Ο πρώτος αγώνας του Άρη με την Αραράτ-Αρμένια θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου στο «FFA Academy Stadium» του Γερεβάν, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου (21:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εν τω μεταξύ, αΑποδοτικός, κατά διαστήματα, ο Αρης επικράτησε την Πέμπτη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε φιλικό επίπεδο, επί του Εθνικού Αχνας με 3-1. Παιχνίδι που αποτέλεσε το τελευταίο τεστ για τους «κιτρινόμαυρους» πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους για τη νέα σεζόν και στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ειδήσεις σήμερα:

Μοίρα Αλεξιπτωτιστών: υπαξιωματικός φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα στην μονάδα

Τέξας: Ζευγάρι βίαζε 18χρονη επί εβδομάδες – Την κρατούσαν όμηρο και δεμένη στο κρεβάτι

Γυναικοκτονία - Αυλίδα: “Την σκότωσα γιατί δεν πέρναγα καλά μαζί της”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)