Αθλητικά

27 Απριλίου 2022 23:30

Euroleague: Προβάδισμα Μπαρτσελόνα επί της Μπάγερν

Μια νίκη μπροστά είναι η Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν στα play off της Euroleague.

Euroleague: Προβάδισμα Μπαρτσελόνα επί της Μπάγερν
-

Η Μπαρτσελόνα απάντησε με το... ίδιο νόμισμα στο break της Μπάγερν και περνώντας σαν... οδοστρωτήρας από το Μόναχο, ανέκτησε το προβάδισμα (2-1) στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν άνετα με 75-66 της γερμανικής ομάδας στο Game 3 της σειράς και πλέον απέχουν μία νίκη από το Final Four του Βελιγραδίου.

Για να τυπώσουν «εισιτήριο» οι Ισπανοί θα πρέπει την προσεχή Παρασκευή (29/4) να πιάσουν ανάλογη απόδοση και πάλι στο Μόναχο, αν δεν θέλουν να οδηγηθεί η σειρά σε 5ο αγώνα, που θα φιλοξενηθεί στη Βαρκελώνη.

Euroleague - Μπάγερν - Μπαρτσελόνα

Η εκκωφαντική εκκίνηση και η διάρκεια που επέδειξε η Μπαρτσελόνα σε άμυνα και επίθεση έκανε εύκολη τη ζωή των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι οικοδόμησαν μία διαφορά ασφαλείας στην πρώτη περίοδο, εκτοξεύοντας τη στους 18 πόντους στο ημίχρονο (31-49) και μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Euroleague - Μπάγερν - Μπαρτσελόνα

Απολαυστικός ο Νίκολα Μίροτιτς (25π.) στην επίθεση, φροντίζοντας να κρατήσει τους Ισπανούς μακριά από... εμφράγματα, ενώ ο Νικ Καλάθης έδωσε ρεσιτάλ στο κομμάτι της δημιουργίας, αγγίζοντας το νταμπλ νταμπλ (8π., 8ασ.). Από την Μπάγερν, που τα...έσπασε από τα 6.75 (4/24τρ.), ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς (17π.) πάλευε μόνος του για την υπέρβαση.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 31-49, 49-59, 66-75

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο – Νέα Ιωνία: πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου ο νεκρός 19χρονος

Ελληνοτουρκικά: Δεκάδες τουρκικές υπερπτήσεις από Ίμια μέχρι Καστελλόριζο

Σπάνιο βίντεο με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Γουίλιαμ και τον Χάρι παιδιά

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)