Life

17 Μαΐου 2019 09:04

Η Μαντόνα στον τελικό της Eurovision – Το βίντεο από τις πρόβες

Τα πρώτα πλάνα από την πρόβα για την εμφάνισή της στην Eurovision. Οι χώρες που προκρίθηκαν και η σειρά εμφάνισης στον τελικό.

Η Μαντόνα στον τελικό της Eurovision – Το βίντεο από τις πρόβες
-

Μετά το αλαλούμ για την εμφάνιση της Μαντόνα στο Τελ Αβίβ και τον τελικό της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 18 Μαϊου, η «βασίλισσα» της πόπ πήρε το... πράσινο φως από τους ισραηλινούς διοργανωτές.  

Έκλεισα να είμαι στον τελικό, έλεγε η ποπ σταρ. Δεν υπάρχει συμβόλαιο, απαντούσαν οι διοργανωτές.

Η Μαντόνα δεν πτοήθηκε και ταξίδεψε για το Τελ Αβίβ, με το ιδιωτικό τζετ του δισεκατομμυριούχου Sylvan Adams. 

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, ωστόσο οι παπαράτσι κατάφεραν να την απαθανατίσουν μέσα στο πολυτελές όχημα, που τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει.

Μαντόνα - Eurovision

Μαντόνα - Eurovision

Μαντόνα - Eurovision

Η Μαντόνα πραγματοποίησε ήδη τις πρώτες πρόβες για την εμφάνισή της την βραδιά του τελικού, στη σκηνή του Expo Tel Aviv ερμηνεύοντας το παλιό, κλασικό και αγαπημένο, "Like A Prayer".

Δείτε το βίντεο με πλάνα από τις πρόβες, που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το καινούριο τραγούδι της Μαντόνα στη Eurovision

«Η διεθνής σούπερ σταρ θα ερμηνεύει το ολοκαίνουριο τραγούδι της Future στον τελικό της Eurovision» γράφει η ανάρτηση βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία γύρω από την συμμετοχή της ή όχι στο show.

madonna - Eurovision

Η απάντηση της Madonna στους επικριτές της

Η Μαντόνα απάντησε πρόσφατα και σε όσους την καλούσαν να μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό της Eurovision, λόγω Παλαιστίνη: «Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ανακοίνωσή της προς το Reuters.

«Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για την βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη» προσθέτει η Μαντόνα.

Μαντόνα - Eurovision - πρόβες

H σειρά εμφάνισης των χωρών στον μεγάλο τελικό!

Με την πρόκριση δέκα ακόμη χωρών από τις δεκαοκτώ που διαγωνίστηκαν στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό, ολοκληρώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στον τελικό του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Δείτε ΕΔΩ την σειρά εμφάνισης των χωρών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)