Κόσμος

09 Απριλίου 2019 09:00

Φρίκη: σκότωσε τον 5χρονο αδερφό της κι έφαγε τα γεννητικά του όργανα!

Το αποτρόπαιο έγκλημα φαίνεται πως σχετίζεται με υπόθεση μαύρης μαγείας και σατανιστική τελετή.

Φρίκη: σκότωσε τον 5χρονο αδερφό της κι έφαγε τα γεννητικά του όργανα!
-

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας ενός 5χρονου αγοριού, από την 18χρονη αδερφή του, σε μια υπόθεση που σχετίζεται με μαύρη μαγεία και σταναιστική τελετή.

Το αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχθηκε στη Βραζιλία και δράστης είναι η 18χρονη Καρίνα Κοκ, η οποία όχι μόνο δολοφόνησε το μικρό της αδερφάκι, αλλά στη συνέχεια έφαγε και τα γεννητικά του όργανα!

Δίπλα από το πτώμα του παιδιού, στο πάτωμα βρέθηκαν αναμμένα πολλά κεριά, κάτι που οδήγησε τις αρχές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για υπόθεση μαύρης μαγείας.

Η αδιανόητη δολοφονία σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν η μητέρα των δύο παιδιών βγήκε για ψώνια. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, βρήκε την πόρτα κλειδωμένη με την 18χρονη να μην της επιτρέπει την είσοδο.

Όταν η μητέρα του 5χρονου ειδοποίησε τον γαμπρό της και αυτός έσπασε την πόρτα, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του νεκρού αγοριού.

18χρονη - αδελφοκτόνος - γεννητικά όργανα - Βραζιλία

Η 18χρονη, μάλιστα, προσπάθησε να διαφύγει χτυπώντας όσους επιχείρησαν - και τελικά κατάφεραν - να την ακινητοποιήσουν.

Στους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση η Καρίνα ομολόγησε με ψυχρότητα ότι «έκοψα τα γεννητικά όργανα του αδερφού μου και τα έφαγα».

Στη συνέχεια η Καρίνα είπε ότι οδήγησε τον ανυποψίαστο αδερφό της στο δωμάτιό της με το πρόσχημα ενός παιχνιδιού και στη συνέχεια του προκάλεσε ασφυξία με ένα μαξιλάρι.

Η σορός του 5χρονου έφερε και πολλά άλλα τραύματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια από μαχαίρι, άλλα αιχμηρά αντικείμενα και φωτιά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)