Κοινωνία

02 Απριλίου 2019 07:48

Ο πρόεδρος εργαζομένων ΟΣΕ στον ΑΝΤ1 για το φρενάρισμα του Προαστιακού στους Αγίους Θεοδώρους (βίντεο)

Πώς εξηγεί το ατύχημα ο πρόεδρος των εργαζομένων και τι καταγγέλλει για τα συστήματα που δε λειτουργούν.

Ο πρόεδρος εργαζομένων ΟΣΕ στον ΑΝΤ1 για το φρενάρισμα του Προαστιακού στους Αγίους Θεοδώρους (βίντεο)
-

Απολογήθηκε στο επιβατικό κοινό για τους τραυματισμούς και την ταλαιπωρία από το χθεσινό περιστατικό στους Αγίους Θεοδώρους ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΣΕ, Κ.Γενιδούνιας.

Όπως ο ίδιος εξήγησε, μετά το απότομο φρενάρισμα του τρένου του Προαστικού, που προκάλεσε τραυματισμούς επιβατών, «γίνονται έργα στο δίκτυο, παραδίδονται άλλα και υπάρχει καθυστέρηση σε κάποια άλλα».

Αναφερόμενος ειδικότερα στο περιστατικό αυτό, είπε πως το τρένο σταμάτησε στα όρια του σταθμού, διότι δεν λειτουργεί το φωτοσύστημα που δείχνει στο μηχανοδηγό ότι εισέρχεται στο σταθμό.

Ο συγκεκριμένος, όμως, όταν κατάλαβε εμπειρικά ότι μπήκε στο σταθμό σταμάτησε το τρένο απότομα, αλλά εντός των ορίων του σταθμού.

Εξήγησε δε ότι, τα φωτοσυστήματα που δεν λειτουργούν είναι «που προστατεύουν από το ανθρώπινο λάθος».

Κόρινθος - εκτροχιασμός τρένου

«Έκανε όλες τις ενέργειες, όταν διαπίστωσε ότι μπαίνει στην παρακαμπτήριο, σταμάτησε εντός των ορίων του σταθμού και ένας επιβάτης που ήταν όρθιος τραυματίστηκε», διευκρίνισε και κατήγγειλε πως «τα συστήματα έχουν πληρωθεί, έχουν εγκατασταθεί και δεν λειτουργούν εδώ και 15 χρόνια».

Κόρινθος - εκτροχιασμός τρένου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)