Κοινωνία

30 Μαρτίου 2019 08:27

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Βρήκαν φωτογραφίες της από σατανιστικές τελετές

Τι λέει η οικογένεια της για το σημείωμα που φέρεται να έχει γράψει η 22χρονη. Τι είπε ένοικος της πολυκατοικίας.

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Βρήκαν φωτογραφίες της από σατανιστικές τελετές
-

Νέες αποκαλύψεις έρχονται σταδιακά στο φως για τη ζωή της 22χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο, που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω, έπειτα από εισπνοή αερίου. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας δηλώνουν βέβαιοι πως πρόκειται για δολοφονία και όχι αυτοκτονία, παρά την ιατροδικαστική έκθεση που δεν εντοπίζει ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι γονείς της κοπέλας, ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, που ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές. Θορυβημένοι συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και τα διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ παράλληλα κατέθεσαν μήνυση.

Μάλιστα, η οικογένεια, όπως σημειώνει και το dikastiko.gr, αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και επικαλείται τη μαρτυρία ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης άκουσε έντονες φωνές από το διαμέρισμα της κοπέλας. Υπό αμφισβήτηση θέτουν και το σημείωμα που φέρεται να άφησε η 22χρονη, καθώς – όπως υποστηρίζουν- γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα δεν είναι δικός της και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)