Πολιτισμός

31 Αυγούστου 2015 12:32

Εν Δελφοίς: καλοκαιρινή συνάντηση στον ομφαλό της γης

Η ποίηση ανταμώνει την μουσική σε μια εξαιρετική εκδήλωση στο σπίτι του Άγγελου Σικελιανού στους Δελφούς.

Εν Δελφοίς: καλοκαιρινή συνάντηση στον ομφαλό της γης
-

Ακόμη ένα ιδιαίτερο αντάμωμα των τεχνών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τυχεροί που θα βρεθούν στο σπίτι του Άγγελου Σικελιανού στους Δελφούς, τον ομφαλό της γης, με τον οποίο τόσο στενά συνδέθηκε ο ποιητής, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη του τόπου και της σημασίας του, μέσω και της αναβίωσης των «δελφικών εορτών».

Το βράδυ αυτού του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στην «φωλιά» του Άγγελου Σικελιανού, υπό το φως του φεγγαριού, θα συναντηθούν η ποίηση με την μουσική, για να γεμίσουν τον αέρα με λέξεις, μελωδίες, εικόνες και συναισθήματα.

Στην εκδήλωση θα μετάσχουν: Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ (ποιήτρια) , Ηλίας Παπακωνσταντίνου ( ποιητής), Κλέλια Χαρίση ( ποιήτρια-δημοσιογράφος), Ευαγγελία Θαλασσινή (σκηνοθέτης-ηθοποιός), Κρινιώ Νικολάου (ερμηνεύτρια-συνθέτης ), Νίκος Φυλαχτός (μαέστρος-συνθέτης), Τάκης Κωνσταντακόπουλος (τραγούδι).  

Η είσοδος στην "Εν Δελφοίς" καλοκαιρινή συνάντηση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, είναι δωρεάν.

Εκδήλωση - Άγγελος Σικελιανός - ΑΦΙΣΑ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)