Πολιτισμός

18 Φεβρουαρίου 2014 19:46

Πλιάτσικας-Στόκας: «Η άλλη πλευρά του Μπλε»

Την «άλλη πλευρά του Μπλε», την «άλλη πλευρά της Ελλάδας, παρουσιάζουν, από σκηνής, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας.

-


Ξαναβρίσκονται στη σκηνή ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας Πολυγια να παρουσιάσουν την παράσταση «Η άλλη πλευρά του Μπλε», η οποία υπό τον τίτλο «The other side of Greece» έχει, ήδη, ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης κι ετοιμάζει βαλίτσες και για άλλες Πολιτείες.

Οι δυο καλλιτέχνες, με εκλεκτούς καλεσμένους, αυτή τη φορά,  παρουσιάζουν,  μέσα από τη δική τους ματιά, την «άλλη πλευρά της Ελλάδας», μιας χώρας που εξακολουθεί να παράγει σκέψη, τέχνη και πολιτισμό. Μιας χώρας με ακούσματα από την Ήπειρο έως την Κρήτη, μιας χώρας που έχει ακόμα φιλότιμο και δεν της αρέσει τα παιδιά της να κανιβαλίζουν και να κανιβαλίζονται .

«Η άλλη πλευρά του Μπλε», όπως την βλέπουν ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας, θα φιλοξενηθεί στο Γκάζι Live, στην Ιερά Οδό, από τις 22 Φεβρουαρίου και για 4 Σάββατα.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)