Πολιτισμός

15 Σεπτεμβρίου 2024 16:50

Πέθανε ο Κώστας Καρουσάκης

Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη του Ελένη, με ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Πέθανε ο Κώστας Καρουσάκης
-

Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης, σε ηλικία 80 ετών. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η κόρη του και γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Καρουσάκη, μέσα από ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Καρουσάκη δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, στον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε στη λεζάντα: «Καλό παράδεισο πατέρα. Μαχητής μέχρι το τέλος! Σ’ αγαπώ…».

Σε επόμενή της ανάρτηση η Ελένη Καρουσάκη έκανε γνωστό ότι η κηδεία του πατέρα της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 12:00, στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

O Κώστας Καρουσάκης γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1943 στη Χίο και μετακόμισε στην Αθήνα 1958. Το 1963 πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία ως συνθέτης, ενώ από το 1968 εργαζόταν και ως τραγουδιστής.

Είχε μία μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, ενώ το 1974 άνοιξε και το δικό του νυχτερινό κέντρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία σαρώνει την ανατολική Ευρώπη (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: Βίασαν και λήστεψαν 23χρονο στη Μενεμένη

Λιόσια: Άνδρας απειλούσε την γυναίκα του με καραμπίνα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)