Celebrity

Σήμερα 08:37

Λήδα Μανθοπούλου: "Λύγισε" για τον πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλο - "Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου"

Λήδα Μανθοπούλου: "Λύγισε" για τον πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλο - "Αυτό είναι που με σκότωσε μέσα μου"

-

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου το "Mega Stories" συνάντησε τρεις Έλληνες πρωταθλητές που αναμετρήθηκαν με τον εαυτό τους, αλλά και με το κοινωνικό στίγμα και βγήκαν νικητές.

Ανάμεσα σε αυτούς και η 19χρονη Αργυρή Παραολυμπιονίκης, Λήδα Μανθοπούλου, για την οποία η Δώρα Αναγνωστοπούλου ταξίδεψε μέχρι τη Λάρισα για να τη συναντήσει. Η χαρισματική σπρίντερ η οποία, μόλις ενάμιση χρόνο νωρίτερα, διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση, περιέγραψε, μεταξύ άλλων, το αποτύπωμα που είχε στην προετοιμασία της για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός ο θάνατος του πατέρα της, ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου.

Περιγράφοντας την έντονη στιγμή που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παρίσι, η Λήδα Μανθοπούλου "λύγισε" αναφερόμενη στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο.

"Ο πατέρας μου, μού έλειψε πολύ. Έχω κάνει στον ώμο πίσω ένα τατουάζ με δύο μάσκες. Το αγαπάμε ακόμα το θέατρο. Είδα μία παράσταση θεάτρου, μία ημέρα αφού «έφυγε» ο μπαμπάς. Δύσκολο! Δεν ξαναπάτησα από τότε στο θέατρο. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος. Θα ξαναμπώ στο θέατρο, όμως, όταν θα μπει η μαμά. Κι αν μου φύγει το άγχος μπορεί να πάω λίγο επάνω στη σκηνή.

Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί “έφυγε” πριν μάθει ότι μπορώ να προκριθώ σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι που με σκότωσε λίγο μέσα μου, αλλά λέω ότι κάπου είναι κι από κάπου θα το βλέπει", εξομολογήθηκε συγκινημένη η Λήδα Μανθοπούλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)