Celebrity

09 Οκτωβρίου 2024 12:00

Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

-

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Μπακοδήμου. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστηκε και το οποίο προκλήθηκε από φαρμακευτική ουσία.

Η Μαρία Μπακοδήμου πλέον βρίσκεται σπίτι της, όπου και αναρρώνει. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε υγιέστατη πλέον στην κουζίνα του σπιτιού της.

Διαβάστε επίσης! Μαρία Μπακοδήμου: Το μακροσκελές μήνυμα μετά τη νοσηλεία της στην εντατική

«Αν κάποιος μας ρωτήσει ποια είναι τα 5 σημαντικά που θέλουμε στη ζωή μας θα έβαζες μέσα την κανονικότητα;

Κι όμως ίσως πρέπει να μπει πρώτη πρώτη στη λίστα . Στην κανονικότητα έχεις εξασφαλίσει ότι εσύ κι όσοι αγαπάς είστε καλά. Δεν έχει χτυπήσει ένα γ@@@τηλέφωνο να μάθεις κακά νέα. Ίσως έχει δίκιο η αγγλική παροιμία “no news good news ”. Όσοι ζουν στην κανονικότητα τους ας την απολαύσουν , ακόμη κι αν γκρινιάζουν για τη βαρεμάρα της #ωδηστηβαρεμαρατηςκανονικοτητας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μπακοδήμου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)