Celebrity

Χθες 12:00

Μίμης Πλέσσας: Συγκινεί το "αντίο" του γιου του, Αντώνη - "Για 65 χρόνια με συντρόφευσε και..."

Μίμης Πλέσσας: Συγκινεί το "αντίο" του γιου του, Αντώνη - "Για 65 χρόνια με συντρόφευσε και..."

-

Ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή, μόλις μία εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 100 χρόνια ζωής και βύθισε σε θλίψη το πανελλήνιο.

Στην προσωπική του ζωή ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης είχε κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος με την Κλειώ Μουζίνα ενώ ήταν ακόμα φαντάρος, ο δεύτερος με την Τζέλλα Πλέσσα με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον μουσικοσυνθέτη Αντώνη Πλέσσα και ο τρίτος με την Λουκίλα Καρρέρ με την οποία απέκτησε μια κόρη την Ελεάνα.

Τον Μίμη Πλέσσα αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή του, ο γιος του, Αντώνης Πλέσσας που περιέγραψε παραλληλα τη βαθιά σχέση που είχε με τον πατέρα του.

"Για τον Μίμη Πλέσσα. Για 65 χρόνια με συντρόφευσε και πλούτισε την ζωή μου σαν πατέρας, φίλος και συνεργάτης. Αφήνει με το πολυδιάστατο έργο του, τον λόγο και την στάση ζωής του μια τεράστια παρακαταθήκη.

Εγώ και τα εγγόνια του Τζέλλα και Στάθης, βαθιά συγκινημένοι, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μας για να μοιραστούν την αγάπη και το σεβασμό στο πρόσωπό του για τον τρόπο που άγγιξε τις ζωές τους. Άξιος! Καλοτάξιδος Μίμη μου" έγραψε ο Αντώνης Πλέσσας.

Πλεσσας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)