Celebrity

Σήμερα 18:30

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η επίσκεψη με τον γιο του, Αναστάση στο μουσείο ψευδαισθήσεων (Φωτογραφία)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η επίσκεψη με τον γιο του, Αναστάση στο μουσείο ψευδαισθήσεων (Φωτογραφία)

-

Το απόγευμα του Σαββάτου 5/10 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πέρασε μία ξεχωριστή ημέρα με τον γιο του, Αναστάση στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

«Ο γιος μου είναι 10 χρονών, εγώ 50, μας χωρίζουν 40 χρόνια. Αν δεν προλάβω να του πω κάποια πράγματα που θέλω να του πω στα 18-20, τουλάχιστον να του τα πω με έναν τρόπο, έστω να με μπορέσει να με καταλάβει, από μακριά. Αν τα καταφέρω σίγουρα αυτή η κασέτα δε θα παιχτεί ποτέ, θα με έχει live να του τα λέω», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον γιο του.

Δείτε επίσης - The Roadshow: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφτηκε το σπίτι του Μιχάλη Κουϊνέλη στην Αλεξανδρούπολη

Πατέρας και γιος επισκέφθηκαν το μουσείο ψευδαισθήσεων στην Αθήνα και διασκέδασαν με τα εκθέματα που βασίζονται στην επιστήμη, τα μαθηματικά, τη βιολογία και την ψυχολογία, που ξεγελούν και μπερδεύουν την εμπιστοσύνη του επισκέπτη στις αισθήσεις του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία με τον γιο του από την επίσκεψή τους στο μουσείο ενώ σημείωσε στη ως λεζάντα: «Ένα μεσημέρι στο μουσείο με τον Αναστάση».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο παρουσιαστής με τον γιο του:

αρναούτογλου

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)