Celebrity

Σήμερα 10:57

Μίμης Πλέσσας: Συγκινεί η Μπέσσυ Αργυράκη για τον θάνατό του - "Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, προ ημερών μιλούσα μαζί του"

Μίμης Πλέσσας: Συγκινεί η Μπέσσυ Αργυράκη για τον θάνατό του - "Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, προ ημερών μιλούσα μαζί του"

-

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας, μια εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια.

Στην εκπομπή “Weekenders” μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία είχε στενές σχέσεις μαζί του και αποκάλυψε πως οι παραστάσεις που θα γινόταν σε λίγες ημέρες στα θέατρο Παλλάς για τα 100α γενέθλιά του θα γίνουν κανονικά, αλλά θα αλλάξουν ονομασία.

Διαβάστε επίσης! Μίμης Πλέσσας: Η Άντζελα Γκερέκου τον αποχαιρετά με φωτογραφίες του μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η Μπέσσυ Αργυράκη για τον Μίμη Πλέσσα

«Είναι κεραυνός εν αιθρία η είδηση. Ειλικρινά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Προ ημερών μιλούσα μαζί του σχετικά με τα 100 χρόνια, που θα είχα την χαρά και την τιμή να είμαι και εγώ σε αυτές τις 10 μέρες μουσικής γιορτής. Θα σας δώσω όμως και μία ενημέρωση σχετικά για αυτές τις βραδιές, οι οποίες θα μείνουν, θα γίνουν, δεν θα μετακινηθούν. Αυτές τις μέρες θα γίνουν, από 10 μέχρι 20 στο θέατρο Παλλάς απλώς θα αλλάξει η ονομασία. Τώρα να σας πω και κάτι άλλο. Είναι 10 βραδιές μουσικές, 10 παραστάσεις, οι οποίες θα γίνουν πλέον στην μνήμη του. Θα γίνουν.

Τι να πω για τον Μίμη Πλέσσα; Με τον Μίμη Πλέσσα μεγάλωσα και όχι μόνο εγώ, όλη η Ελλάδα. Όλος ο κόσμος γνωρίζει την αξία του σαν μουσικοσυνθέτης... Σπουδαίος, μεγάλος άνθρωπος. Είμαι λίγο συγχυσμένη και προβληματισμένη που έγινε έτσι ξαφνικά και δεν μπορώ να εκφράσω την θλίψη μου και την στεναχώρια μου γι’ αυτό που έγινε. Μια ζωή 100 χρόνια γεμάτα αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο από όλο τον κόσμο. Πήρε πάρα πολλή αγάπη και ήταν αυτός, ο Θεοδωράκης, ο Χατζιδάκις και ο Ξαρχάκος, ο οποίος είναι εν ζωή. Οι τέσσερις στύλοι του μουσικού μας Παρθενώνα. Ήτανε στύλος της μουσικής μας και γι’ αυτό πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι με τέτοια παρακαταθήκη που αφήνουν πίσω, δεν πεθαίνουν ποτέ.

Όταν ξεκίνησα το τραγούδι 11 χρόνων στα ταλέντα του Οικονομίδη ήταν ο πρώτος που με συνόδεψε. Έντεκα χρόνων, στο πιάνο ο Μίμης Πλέσσας και γι’ αυτό και είχαμε από τότε μία επαφή, γιατί μου έδωσε μια ώθηση και μια τύχη στη συνέχεια της καριέρας μου. Δεν θα το ξεχάσω ότι με συνόδευε με πολλή ευγένεια και αγάπη. Ένα παιδί εγώ 11 χρόνων τραγουδώντας το “Έκλαψα χθες”», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)