Celebrity

Χθες 08:57

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η άγνωστη μάχη της κόρης της Μαρινέλλας με τον καρκίνο - Όσα είχε εξομολογηθεί η τραγουδίστρια

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η άγνωστη μάχη της κόρης της Μαρινέλλας με τον καρκίνο - Όσα είχε εξομολογηθεί η τραγουδίστρια

-

Κρίσιμες ώρες για την "μεγάλη κυρία" του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη (25/09) στη σκηνή του Ηρωδείου, την ώρα που τραγουδούσε.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας, βρίσκεται πάντα η μοναχοκόρη της, Τζωρτίνα, η οποία δεν φεύγει στιγμή από κοντά της.

Το εγκεφαλικό επεισόδιο της Μαρινέλλας, είναι η δεύτερη δοκιμασία που καλείται να αντιμετωπίσει η Τζωρτίνα Σερπιέρη. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη της το 2013, στην εφημερίδα Real news, η Μαρινέλλα είχε αποκαλύψει ότι η μοναχοκόρη της, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

"Η Τζωρτίνα είχε καρκίνο στο μαστό, αλλά τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο. Δόξα τον Πανάγαθο… Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία. Μια πανέμορφη κούκλα, χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε, με το κεφάλι ξεσκέπαστο. Της πηγαίνανε οι φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια… όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: «Πάτε καλά; Βρε, άι στο διάολο που θα βάλω περούκα. Κάνω το σταυρό μου, γιατί την προστάτεψε ο άγιος», είχε εξομολογηθεί η Μαρινέλλα, περνώντας μπροστά από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που έχει στο σπίτι της, κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Η Τζωρτίνα είναι καρπός της σχέσης της Μαρινέλλας με τον πρωταθλητή ιππασίας και επιχειρηματία Φρέντυ Σερπιέρη.

"Το ωραιότερο πράγμα που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια ήταν η γέννηση της κόρης μου, Τζωρτίνας. Ήταν στο Αρεταίειο, τον Ιούλιο του 1973. Όταν μου την έβαλαν στο στήθος, αποκοιμήθηκα. Εκείνα ήταν από τα πιο αξέχαστα λεπτά της ζωής μου. Όταν γίνεσαι μάνα αρχίζουν να σε κατακλύζουν οι υπαρξιακές ανησυχίες. Η ζωή σου παίρνει μια άλλη τροπή. Η Tζωρτίνα, ήταν καρπός του έρωτά μου με τον πρωταθλητή ιππασίας Φρέντυ Σερπιέρη, με τον οποίο ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Όταν γεννήθηκε η κόρη μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Αποφάσισα, όμως, να μην ανταποκριθώ και του ζήτησα να παραμείνουμε δύο καλοί φίλοι, κάτι που τηρήσαμε μέχρι να φύγει από τη ζωή. Προκάλεσε σοκ το ότι δεν παντρευτήκαμε, αλλά δεν με ενδιέφερε ο κοινωνικός αντίκτυπος ούτε τι θα πει ο κόσμος που είχαμε αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου", είχε αποκαλύψει η Μαρινέλλα στη Lifo.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη ασχολείται με τη σκηνοθεσία και είναι παντρεμένη με τον Τίμο Δασκαλόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 21χρονο Δημήτρη και τη 16χρονη Μελίνα.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)