Celebrity

Χθες 00:02

Αποκλειστικό βίντεο: Η συγκινητική αφιέρωση από Πάριο - Κατσαρό για την Μαρινέλλα

Αποκλειστικό βίντεο: Η συγκινητική αφιέρωση από Πάριο - Κατσαρό για την Μαρινέλλα

-

Μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα έζησαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Με πάνω από 1500 συνθέσεις στο ενεργητικό του και αμέτρητες μεγάλες επιτυχίες, ο Γιώργος Κατσαρός εκτός από χαρισματικός συνθέτης είναι και ένας από τους σπουδαιότερους δεξιοτέχνες στο σαξόφωνο. Το 1998 η Philips Αμερικής τον συμπεριέλαβε σε δίσκο με τους μεγαλύτερους σαξοφωνίστες του κόσμου.

Στην εν λόγω μουσική βραδιά οι ηθοποιοί Τάνια Τρύπη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Μέμος Μπεγνής θα μας θυμίσουν επιθεωρησιακά στιγμιότυπα, κινηματογραφικά και ελαφρά τραγούδια της πρώτης περιόδου του Γιώργου Κατσαρού. Και μαζί με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Τάκη Ζαχαράτο θα αναβιώσουν τις περίφημες ρεβύ πίστας από τα κοσμικά κέντρα της Πλάκας στα οποία διηύθυνε τις ορχήστρες ο συνθέτης.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό βίντεο - Τάκης Ζαχαράτος: Η συγκλονιστική στιγμή που φιλά τη σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα

Η βραδιά θα κλείσει με τον Γιάννη Πάριο, ανακάλυψη του Κατσαρού. Ο συνθέτης θα συνοδεύσει με το σαξόφωνο του τον ερμηνευτή στις επιτυχίες του και έτσι ο μαέστρος θα μας έχει πει την ιστορία της ζωής του αφού… έτσι έζησε.

Λίγο πριν το κλείσιμο, ο Γιάννης Πάριος αλλά και ο Γιώργος Κατσαρός, θέλησαν να κάνουν μια συγκινητική αφιέρωση στην μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για δεύτερη ημέρα, μετά το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας της, το βράδυ της Τετάρτης. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS, κατέγραψε την σκηνή.

"Στη μάνα όλων μας, των τραγουδιστών... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα και θα ήθελα να είναι κοντά μας", ανέφερε ο Γιάννης Πάριος με τρεμάμενη φωνή και αφιέρωσε ένα τραγούδι στη Μαρινέλλα. "Πώς να σε ξεχάσω... αν είναι δυνατόν" αναφέρουν οι στίχοι.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)