Celebrity

Χθες 20:00

Ηλίας Κιαζόλι: Συγκινούν τα λόγια μετά τον θάνατο του Διονύση Πρώιου - "Ήταν πάντα δίπλα μου και μετά το παιχνίδι βρισκόμασταν συνέχεια"

Ηλίας Κιαζόλι: Συγκινούν τα λόγια μετά τον θάνατο του Διονύση Πρώιου - "Ήταν πάντα δίπλα μου και μετά το παιχνίδι βρισκόμασταν συνέχεια"

-

Πρεμιέρα έκανε το πρωί του Σαββάτου 21/09 η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Weekenders». Στη μαγειρική θα δούμε τον Ηλία Κιαζόλι, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef.

Μάλιστα, σήμερα ο Ηλίας Κιαζόλι δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον θάνατο του πρώην συμπαίκτη του στο MasterChef, Διονύση Πρώιου, ο οποίος έφυγε μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Διαβάστε επίσης! Διονύσης Πρώιος: Η πρώην συμπαίκτριά του στο MasterChef, Κατερίνα Λένη, τον αποχαιρετά

«Τα έμαθα και εγώ χθες το βράδυ για τον Διονύση μας, τον παππού μας. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί έχω περάσει αρκετό χρόνο μαζί του. Ήμουν στο σπίτι 5 μήνες. Θεωρώ πως μέσα του είχε μεγάλη έγνοια τον θάνατο του γιου του. Αν δεν κάνω λάθος το μηχανάκι το συγκεκριμένο ήταν του γιου του.

Είναι πολύ δυσάρεστο. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του. Θεωρώ πως μέσα του πάντα είχε καημό και πόνο για τον θάνατο του γιου του. Είμαι και εγώ παιδί από τέτοιες καταστάσεις οικογενειακές, οπότε δύσκολα ξεχνάς, όταν χάνεις κάποιον άνθρωπο. Τι να πούμε τώρα; Ο Διονύσης ήταν πάντα δίπλα μου και μετά το παιχνίδι βρισκόμασταν συνέχεια. Χθες το βράδυ όταν το έμαθα, με πήρε ο Κωστάκης, κοίταζα τις φωτογραφίες που είχα στο κινητό μου.

Τον έχω με την μητέρα μου, με τον σκύλο μου. Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος, πάντα χαρούμενος ό,τι πόνο και αν είχε μέσα του, γιατί είχε πόνο. Το να χάνεις το παιδί σου είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή, αλλά πάντα μετέδιδε ένα χαρούμενο πνεύμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κιαζόλι.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)