Celebrity

Σήμερα 20:00

Δημήτρης Πανόπουλος: Οι σπουδές, η ηλικία, η προσωπική ζωή & το βιογραφικό του

Δημήτρης Πανόπουλος: Οι σπουδές, η ηλικία, η προσωπική ζωή & το βιογραφικό του

-

Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 08:50, και κάθε Σαββατοκύριακο, ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος, μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Εβελίνα Νικόλιζα θα προσεγγίζουν με infotainment διάθεση και σύγχρονη οπτική τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της  εβδομάδας μέσα από την εκπομπή τους στον ΑΝΤ1,«Weekenders».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Πανόπουλος;

  • Γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα.
  • Έχει σπουδές στη δημοσιογραφία και τη Δημόσια Διοίκηση ενώ μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.
  • Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ).
  • Έχει εργαστεί σε έντυπα, ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης από το 2011.
Δημήτρης Πανόπουλος

Την περίοδο 2015 - 2018 εργάστηκε στην εκπομπή Checkpoint Alpha κάνοντας τόσο συνεντεύξεις όσο και πολιτικό/ δικαστικό ρεπορτάζ ενώ συνέχισε στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές του ALPHA και του ΣΚΑΪ.

Το 2018 κάλυψε δημοσιογραφικά τη φωτιά στο Μάτι, το 2019 το μεγάλο σεισμό στην Αλβανία ενώ από το 2015 επισκέφθηκε πολλές φορές τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου για το μεταναστευτικό με αποκορύφωμα την πυρκαγιά στη Μόρια της Λέσβου το 2020.

Το 2021 βρέθηκε στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" στην τηλεόραση του ALPHA στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

Δημήτρης Πανόπουλος

Για την μεταπήδηση από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία ο Δημήτρης Πανόπουλος είχε πει: «Δεν με έψησε η Ναταλία, ήταν η στιγμή να γίνει. Από μόνη σου μού είπες ότι με έβλεπες να είμαι παντού. Κάποια στιγμή έγκωσα από όλο αυτό και θέλω κάτι διαφορετικό».

Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές που μας πέρασαν αλλά τελικά δεν εκλέχθηκε.

«Δε στεναχωρήθηκα καθόλου. Ήξερα από την αρχή που μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία πως είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Είμαι ευγνώμων για τους 22.000 ανθρώπους που με στήριξαν, ενδεχομένως να μπορούσα και περισσότερο. Το ευχαριστήθηκα όμως. Δεν ξέρω πώς μπαίνει ο καθένας στην εκλογική διαδικασία, εγώ μπήκα με τον τελευταίο μισθό που είχα. Υπήρχαν επίσης άνθρωποι που μπήκαν τελευταία στιγμή και βγήκαν τελικά στο ευρωψηφοδέλτιο. Αυτό σημαίνει ότι από τους 42 του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λίγοι εκείνοι που μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Σε άλλα κόμματα υπήρξαν άνθρωποι που "όργωσαν" την Ελλάδα και βγήκαν στην 20η θέση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Δημήτρης Πανόπουλος

 Δημήτρης Πανόπουλος - Η προσωπική ζωή του

Ο Δημήτρης Πανόπουλος δεν απασχολεί τα media με την προσωπική του ζωή ωστόσο πρόσφατα μιλώντας στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouΤube αποκάλυψε: «Αυτή την περίοδο δεν έχω τόσο έντονη προσωπική ζωή, αλλά κανονικά έχω προσωπική ζωή. Η αλήθεια είναι ότι όταν αποχωρίζεσαι ανθρώπους που έχεις ζήσει μαζί τους, έχεις δεθεί μαζί τους και πρέπει να πεις αντίο, δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα του κόσμου, στενάχωρο είναι. Ξέρεις πως αν αυτός ο άνθρωπος ήταν φίλος σου θα μπορούσες να είσαι για πάντα παρέα, αλλά επειδή επιλέξατε να είστε ζευγάρι μπαίνει οριστικό τέλος…Θεωρώ ότι είναι άδικο για έναν άνθρωπο, όταν δεν είναι σε αυτό το χώρο μας να εκτεθεί στη δημοσιότητα καθαρά και μόνο γιατί είναι σε σχέση με κάποιον που είναι η δουλειά του αυτή. Δε θέλω να μιλάω για μια σχέση που έχω, γιατί θα πρέπει να μιλάω γι’ αυτή και όταν τελειώσει. Οπότε μου είναι δυσάρεστο… Είμαι 32 ετών. Η σχέση που είχα ήταν αρκετά χρόνια. Η επόμενη σχέση ήταν μερικούς μήνες. Η σκέψη της οικογένειας και των παιδιών μου αρέσει. Νομίζω είναι θέμα timing, θα έρθει κάποια στιγμή χωρίς να το πιέζεις».

Αύριο, στις 8.50 κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με τους Weekenders!

View this post on Instagram

A post shared by ANT1 (@ant1tv)

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)