Celebrity

Σήμερα 12:58

Αντρέας Γεωργίου: "Με την Σιμώνη Χριστοδούλου θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά"

Αντρέας Γεωργίου: "Με την Σιμώνη Χριστοδούλου θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά"

-

Για τον γάμο και τον έρωτά του με την Σιμώνη Χριστοδούλου, μίλησε ο Αντρέας Γεωργίου το πρωί της Παρασκευής 20/9 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Buongiorno. Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και επισφράγισαν τον έρωτά τους. Κουμπάροι του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου ήταν η Βάνα Δημητρίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Άντρια Παχίτη, η οποία είναι στιλίστρια στη σειρά "Η γη της ελιάς".

Το ζευγάρι, ήταν γνωστό πως είναι αρκετά χρόνια μαζί, ενώ γνωρίστηκαν σε γυρίσματα.

«Αυτός ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας των αλλαγών για μένα. Παντρεύτηκα, έκοψα το κάπνισμα, κάναμε πολλά σπουδαία πράγματα αυτόν τον μήνα. Ζήσαμε τον γάμο μας σαν ένα όνειρο. Προετοιμάζαμε τον γάμο μας για μήνες και έφυγε σαν νερό αυτή η μέρα. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Είχαμε αγωνία να κυλήσουν όλα σωστά, όμως είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι εκείνη τη μέρα θα την απολαύσουμε» ανέφερε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου και πρόσθεσε,

«Δεν αγχωθήκαμε. Είχαμε υποσχεθεί ότι θα κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια εκείνη τη μέρα για να ξέρουμε ότι είμαστε εκεί μαζί. Και το καταφέραμε. Με τη Σιμώνη είμαστε μαζί με διάφορα On-off έξι χρόνια, Τα on-off αυτά ήταν μεγάλης διάρκειας. Πάντα όμως υπήρχε ο ένας στη ζωή του άλλου. Υπήρξε και χρόνος που ήμασταν χώρια. Η επανασύνδεση γινόταν από μόνη της. Κρατούσαμε πάντα επαφή… Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γάμο μας. Νιώθω ότι είναι ένας σταθμός στη ζωή μου και νιώθω και αμήχανα τώρα που το συζητάω.Η Σιμώνη είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα και να με ανεβάσει στα ουράνια ταυτόχρονα. Έχει αυτή τη δύναμη. Είμαι τόσο ερωτευμένος. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποφασίσει πως θα είναι η ψυχολογία μου ανά πάσα στιγμή. Αυτό με τσαντίζει απίστευτα, αλλά μου αρέσει κιόλας. Ξέρω ότι όταν υπάρχει σύγκρουση είναι για καλό… Θέλουμε να κάνουμε παιδιά και θέλουμε να κάνουμε και πολλά παιδιά» κατέληξε ο Αντρέας Γεωργίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)