Celebrity

Χθες 21:25

Άντζελα Γκερέκου: Η εξομολόγηση για την κόρη της - "Βλέπω στην Μαρία πολύ τον μπαμπά της, ο Τόλης ήταν τόσο δυνατός εσωτερικά"

Άντζελα Γκερέκου: Η εξομολόγηση για την κόρη της - "Βλέπω στην Μαρία πολύ τον μπαμπά της, ο Τόλης ήταν τόσο δυνατός εσωτερικά"

-

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» την Πέμπτη 19/9 και μίλησε για όλους και για όλα, στην Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, αλλά και για κοινά στοιχεία που έχει με τον πατέρα της, Τόλη.

«Βλέπω στην Μαρία πολύ τον μπαμπά της. Του μοιάζει και εξωτερικά, αλλά και σε σημεία του χαρακτήρα του, στη φαντασία του, στη δημιουργικότητα, την εσωτερική δύναμη. Ο Τόλης ήταν τόσο δυνατός εσωτερικά όσο κι αν ήταν συναισθηματικός. Έτσι και η Μαρία, νομίζω έχει αυτό το κράμα», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου και συνέχισε λέγοντας:

«Από εμένα, έχει την επιμονή και το πείσμα μου. Η Μαρία έχει τα δικά της φτερά. Πιστεύω στα παιδιά μας πρέπει να δίνουμε ρίζες και φτερά, για να πάνε όπου θέλουν εκείνα. Η Μαρία είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τόλη, τον άκουγε. Είναι σαν οδηγός μέσα στο μυαλό της. Είναι μία νέα γυναίκα 23 χρονών, οπότε όλα αυτά που την αφορούν μπορεί να τα αναλύσει εκείνη την κατάλληλη στιγμή».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)