Celebrity

Σήμερα 08:57

Η Μαρία Κορινθίου για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη: "Θα τοποθετηθώ όταν θέλω εγώ"

Η Μαρία Κορινθίου για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη: "Θα τοποθετηθώ όταν θέλω εγώ"

-

Σε ένα φιλανθρωπικό Gala βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη.

Η Μαρία Κορινθίου εξήγησε γιατί δεν θέλει ακόμη να μιλήσει ανοιχτά για το διαζύγιό της, ενώ τόνισε πως οι δυο τους εξακολουθούν να συνεργάζονται επαγγελματικά.

"Άκουσα να λένε γιατί δεν τοποθετούμαι για τον χωρισμό και γιατί, γιατί… Θα το κάνω όταν θέλω εγώ, όποτε νιώθω καλά, όποτε νιώθω ότι θέλω να το επικοινωνήσω. Στο τέλος τέλος, δεν αφορά κανέναν" είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Όταν στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για την επαγγελματική τους συνεργασία, με αφορμή και την θεατρική παράσταση που θα συμπρωταγωνιστήσουν, η Μαρία Κορινθίου είπε: "Θα τα απαντήσω όλα, αλλά δεν είναι τώρα η ώρα. Με τον Γιάννη όμως έχουμε και μια εταιρεία παραγωγής, κάνουμε δουλειές μαζί. Οπότε δεν είναι ότι έχει αλλάξει και κάτι".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)