Celebrity

18 Σεπτεμβρίου 2024 22:31

Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Ο boho στολισμός της βάπτισης της Αριάδνης & οι λεπτομέρειες από το after party

Δημήτρης Μακαλιάς -  Αντιγόνη Ψυχράμη: Ο boho στολισμός της βάπτισης της Αριάδνης & οι λεπτομέρειες από το after party

-

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη πραγματοποίησαν την βάπτιση της κόρης τους στην Ανάβυσσο. Η μικρή, πήρε το όνομα Αριάδνη, με νονές τη Μπέττυ Μαγγίρα και τη Νικόλ Παπαριστοδήμου.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε after party που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Μελισσουργού και ο στολισμός ήταν σε boho διάθεση ενώ το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν το ροζ. Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν δίπλα στον Δημήτρη Μακαλιά και την Αντιγόνη Ψυχράμη, σε μια από τις πιο σημαντικές τους μέρες. Pampas grass, αποξηραμένα άνθη και το μονόγραμμα «Α» κυριαρχούσαν στην διακόσμηση.

«Είναι φοβερή εμπειρία. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανούλες. Θεωρούσα ότι αυτή τη φορά δεν θα συγκινηθούμε τόσο. Στα πρώτα δευτερόλεπτα συγκινηθήκαμε πολύ, γιατί ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα. Αυτά που είδατε ήταν αφότου γέννησε η Αντιγόνη. Είμαστε πάρα πολύ καλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο» είχε αναφέρει, συγκινημένος, ο Δημήτρης Μακαλιάς όταν γεννήθηκε η μικρή Αριάδνη!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μακαλιάς

Μακαλιάς

Μακαλιάς

Μακαλιάς

Μακαλιάς

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)