Celebrity

11 Σεπτεμβρίου 2024 21:26

Λάουρα Νάργες: Η φωτογραφία με τον γιο της έξω από το πατρικό της σπίτι στη Γερμανία & η ακόμα πιο αδυνατισμένη σιλουέτα της

Λάουρα Νάργες: Η φωτογραφία με τον γιο της έξω από το πατρικό της σπίτι στη Γερμανία & η ακόμα πιο αδυνατισμένη σιλουέτα της

-

Στη Γερμανία βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Λάουρα Νάργες μαζί με τον γιο της, Αλέξανδρο, καθώς εκεί ζει μόνιμα η οικογένειά της.Το απόγευμα της Τετάρτης 11/9 η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της, έξω από το σπίτι τους στη Γερμανία.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία, η Λάουρα Νάργες δείχνει ευδιάθετη και ακόμα πιο αδυνατισμένη, αφού εδώ και πολύ καιρό έχει ξεκινήσει να γυμνάζεται εντατικά και να προσέχει την διατροφή της. «Τις περισσότερες φορές κλαίω αλλά μετά θυμάμαι, η μου το θυμίζει ο Χρήστος Σαντικάι, ότι το έχω κάνει ξανά και κάπου κάπως βρίσκω δυνάμεις», είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτηση όταν πρωτοξεκινούσε την προσπάθειά της.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)