Celebrity

11 Σεπτεμβρίου 2024 08:00

Χρήστος Μάστορας: Η έκπληξη στη βαφτιστήρα του, Σοφία Πετρούνια, που πήγε για πρώτη φορά και τον είδε σε συναυλία του

Χρήστος Μάστορας: Η έκπληξη στη βαφτιστήρα του, Σοφία Πετρούνια, που πήγε για πρώτη φορά και τον είδε σε συναυλία του

-

Μια  μεγάλη συναυλία στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο  έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας 9/09 οι Μέλισσες και η Έλενα Παπαρίζου.  Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη συναυλία για να ακούσουν από κοντά τους αγαπημένους καλλιτέχνες και να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες τους.  

Ανάμεσα σε αυτούς και βαφτιστήρα του και κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, Σοφία.

Διαβάστε επίσης! Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η βαφτιστήρα του, Σοφία Πετρούνια τον απόλαυσαν στη μεγάλη του συναυλία

Η μικρή Σοφία μάλιστα βρέθηκε για πρώτη φορά σε συναυλία του νονού της και η μητέρα της, Βασιλική ΜΙλλούση ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο, όπου κατέγραψε τις αντιδράσεις της.

Στην αρχή η Σοφία Πετρούνια βρισκόταν σε σοκ από τον πολύ κόσμο, ωστόσο στη συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδάει τις επιτυχίες του, Χρήστου Μάστορα. Η στιγμή όμως που η μικρή τα έχασε ήταν όταν ο τραγουδιστής φώναξε το όνομά της και αποκάλυψε το τραγούδι που της έλεγε προκειμένου να την μάθει να πει τη λέξη «νονός».

@vasilikimillousi #foryou #toddlersoftiktok #melisses @XMastoras #summer #petrouniasfamily @Petrounias_Elef #CapCut ? πρωτότυπος ήχος - Vasiliki Millousi
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)