Celebrity

09 Σεπτεμβρίου 2024 18:00

Ελένη Χατζίδου: Το βίντεο με τον Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο - "Θα γίνεις καλά";

Ελένη Χατζίδου: Το βίντεο με τον Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο - "Θα γίνεις καλά";

-

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Κυριακή 8/9 ο Ετεοκλής Παύλου, λίγες ώρες μετά το πάρτι γενεθλίων της κόρης του. O ίδιος, ανέβασε υψηλό πυρετό και έπρεπε να κάνει εισαγωγή.

Στο πλευρό του βρίσκεται φυσικά η Ελένη Χατζίδου, η οποία έκανε γνωστή εχθές το βράδυ τη δυσάρεστη είδηση. «Πριν λίγες ώρες ήρθε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να κάνω εισαγωγή! Αύριο αναμένουμε να είναι καλύτερα τα νέα», έγραψε με την σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου στο Instagram.

Η Ελένη Χατζίδου, στη συνέχεια, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως όλα είναι καλά και το μεσημέρι της Δευτέρας μοιράστηκε ένα story, μέσα από το νοσοκομείο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο βίντεο βρίσκεται με τον Ετεοκλή Παύλου και αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Να το, το ταλαιπωρημένο μου αγόρι. Θα γίνεις καλά; Θα γυρίσεις στο σπίτι μας; Άντε τώρα. Πήρες αέρα και ξεπορτίζεις».

Δείτε το:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)