Celebrity

08 Σεπτεμβρίου 2024 19:03

Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη για μια από τις πιο αγαπημένες σκηνές του "Είσαι το ταίρι μου" - "Μπερδευόταν, είχε αγχωθεί"

Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη για μια από τις πιο αγαπημένες σκηνές του "Είσαι το ταίρι μου" - "Μπερδευόταν, είχε αγχωθεί"

-

Την επανάληψη του «Είσαι το ταίρι μου» πέτυχε η Δανάη Μπάρκα στην τηλεόραση και με αφορμή το γεγονός μοιράστηκε μια ιστορία από την εποχή που η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, πρωταγωνιστούσε στη σειρά.

Η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε πως η σκηνή που η Βίκυ Σταυροπούλου τραγουδά το κομμάτι «Τη βραδιά μου απόψε μην μου την χαλάς», την είχε δυσκολέψει αρκετά και άκουγε συνέχεια το τραγούδι προκειμένου να το μάθει.

Διαβάστε επίσης! Δανάη Μπάρκα: Η ανακοίνωση για το νέο μέλος στην οικογένεια - "Η νέα σεζόν μας βρίσκει 3 κορίτσια"

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που έπρεπε να κάνει αυτό το γύρισμα. Πήγαινα 5η δημοτικού. Γυρνούσαμε από τα αγγλικά και με πήγαινε στην γιαγιά. Ακούγαμε στο μικρό λευκό αυτοκινητάκι μας, σε επανάληψη, το τραγούδι μέχρι να μάθει τα λόγια. Μπερδευόταν, είχε αγχωθεί και μαζί της το έμαθα κι εγώ.

23 χρόνια μετά, όταν ακούμε αυτό το τραγούδι, σκεφτόμαστε – νομίζω όλοι – αυτή τη σκηνή κι όπου πάμε της το αφιερώνουν. Ποιος να το περίμενε τότε; Μανούλα μου», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στο instastory της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)