Celebrity

22 Αυγούστου 2024 12:26

Κέιτ Μίντλετον: Ξεκίνησε την προετοιμασία για τον ρόλο της βασίλισσας - "Γνωρίζει ότι ο Ουίλιαμ θα μπορούσε να αναλάβει νωρίτερα"

Κέιτ Μίντλετον: Ξεκίνησε την προετοιμασία για τον ρόλο της βασίλισσας - "Γνωρίζει ότι ο Ουίλιαμ θα μπορούσε να αναλάβει νωρίτερα"

-

Μετά από μια χρονιά με δυσκολίες αλλά και επιλεκτικές εμφανίσεις όπως το Trooping the Colour και το Wimbledon, η Κέιτ Μίντλετον περνά το υπόλοιπο καλοκαίρι της διακριτικά, χωρίς όμως να αμελεί την προετοιμασία για το μέλλον της.

Η ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond δήλωσε πρόσφατα στο βρετανικό ΟΚ! ότι η ίδια προετοιμάζεται για τον μελλοντικό της ρόλο ως βασίλισσα. "Πιστεύω ότι θα πρέπει να είσαι αρκετά ανθεκτικός για να επιβιώσεις -και να τα καταφέρεις- στη βασιλική οικογένεια. Πρέπει να είναι εύκολο να εύκολο να σε εκφοβίσει το ιεραρχικό σύστημα του Παλατιού" , τόνισε και ανέφερε ότι το να είσαι στο τιμόνι του Στέμματος είναι ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη. "Αλλά η Κάθριν έχει το πλεονέκτημα του να γνωρίζει ότι μία μέρα θα είναι μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες της οικογένειας και στη χώρα. Και έτσι έχει το δικαίωμα να κάνει τις απόψεις της γνωστές για το πώς θα συνεχίσει ο θεσμός της μοναρχίας στα χρόνια και τις δεκαετίες που θα έρθουν", συμπλήρωσε.

Kate Middleton

Ως μέρος των προετοιμασιών, η πριγκίπισσα της Ουαλίας βασίζεται σε ένα μέλος της οικογένειας που έχει την εμπειρία στο να είναι βασιλική σύζυγος: τη βασίλισσα Καμίλα. "Πιστεύω ότι η Καμίλα και η Κάθριν έχουν αντλήσει δύναμη και έμπνευση η μία από την άλλη: δύο γυναίκες σε αυτή την αξιοσημείωτη συνθήκη στη ζωή, και οι δύο με την ίδια παράξενη μοίρα", αναφέρει.


Όσο για τον λόγο που προετοιμάζεται; Η Κέιτ Μίντλετον γνωρίζει ότι ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ θα μπορούσε να αναλάβει νωρίτερα από το αναμενόμενο. "Η πριγκίπισσα έχει αποφασίσει να βάλει προτεραιότητα την οικογένεια και τα παιδιά στο μεταξύ. Όπως πολλοί άνθρωποι που έρχονται πολύ κοντά στον θάνατο, η Κέιτ πρόκειται να ιεραρχήσει τα πράγματα που έχουν σημασία από εδώ και πέρα. Στην περίπτωσή της, αυτό είναι τα παιδιά" τόνισε πηγή στο The Daily Beast.

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)