Celebrity

22 Αυγούστου 2024 08:30

Έλενα Χριστοπούλου: Μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Μοθωναίος αποχώρησε από την εταιρεία της (Photo - Video)

Έλενα Χριστοπούλου: Μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Μοθωναίος αποχώρησε από την εταιρεία της (Photo - Video)

-

Όπως φαίνεται, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι το μόνο άτομο που έχει αποχωρήσει από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου. Θυμίζουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να διακόψει την όποια επαγγελματική σχέση είχαν, ενώ πλέον οι δυο τους φαίνεται να μην έχουν καμία γενικότερη επαφή.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη που έκανε αυτή την αλλαγή! Με μια ματιά στη σελίδα του πρακτορείου της Έλενας Χριστοπούλου, θα διαπιστώσει κανείς πως από τον κατάλογο των προσώπων που βρίσκονται σε αυτό, λείπει και ο Δημήτρης Μοθωναίος. Ο ηθοποιός που μέχρι πριν μερικούς μήνες βρισκόταν στην σελίδα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πλέον δεν είναι πουθενά, κάτι που αποδεικνύει την διακοπή της συνεργασίας τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον και στα social media.

Δείτε το σχετικό βίντεο και την φωτογραφία:

Έλενα Χριστοπούλου

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)