Celebrity

21 Αυγούστου 2024 08:29

Τζένιφερ Λόπεζ: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ ανήμερα της 2ης επετείου του γάμου τους

Τζένιφερ Λόπεζ: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ ανήμερα της 2ης επετείου του γάμου τους

-

Μετά από μήνες αναμονής, η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε επίσημα να διαλύσει τον δύο χρόνια γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ. Η 55χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού της από τον σύζυγό της ως την 26η Απριλίου 2024 στα έγγραφα διαζυγίου που κατέθεσε η ίδια στο Λος Άντζελες στις 20 Αυγούστου. Η σταρ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη, 20 Αυγούστου, τη δεύτερη επέτειο του ρομαντικού γάμου του ζευγαριού στην Τζόρτζια το 2022.


Οι δυο τους είχαν παντρευτεί δύο φορές με δύο γάμους. Έναν στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου 2022. Μόλις ένα μήνα αργότερα, στις 20 Αυγούστου 2022, πραγματοποίησαν μια παραδοσιακή γαμήλια τελετή στη Τζόρτζια. Τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σύννεφα στον γάμο τους εμφανίστηκαν πριν από λίγους μήνες και τελικά τα νέα επιβεβαιώθηκαν μετά την πρωτοβουλία της Τζένιφερ Λόπεζ.


«Προσπάθησε πολύ σκληρά για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν και είναι καταρρακωμένη», είπε μια πηγή στο People. Να σημειώσουμε πως μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Λόπεζ εθεάθη στο ενοικιαζόμενο σπίτι του Άφλεκ στα 52α γενέθλιά του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)