Celebrity

19 Αυγούστου 2024 18:03

Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον θάνατο της Παυλίνας Ντάσιου: "Σοκαρίστηκα. Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι στην κηδεία της"

Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον θάνατο της Παυλίνας Ντάσιου: "Σοκαρίστηκα. Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι στην κηδεία της"

-

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σήμερα Δευτέρα, 19 Αυγούστου, απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής "Summer’s Cool" και εμφανίστηκε μέσω skype από το Άμστερνταμ.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αφού εξήγησε πρώτα ότι βρίσκεται στο Άμστερνταμ με τον Θέμη Γεωργαντά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Justin Timberlake, στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φίλη του και δημοσιογράφο, Παυλίνα Ντάσιου, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινεί το "αντίο" της στη δημοσιογράφο Παυλίνα Ντάσιου - "Ήσουν καλή ψυχή γι’ αυτόν τον κόσμο"

Όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Δυστυχώς το ταξίδι που κάνω εδώ δε θα μου επιτρέψει να είμαι στην κηδεία της φίλης μου, της Παυλίνας Ντάσιου, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή προχθές. Όταν με ενημέρωσε η συνάδελφός μας, Διονυσία Ζαπατίνα για τον χαμό της, σοκαρίστηκα. Ήμασταν πολύ φίλοι και θα την αγαπάω και θα τη σκέφτομαι για πάντα. Και όπως μας είπε και μια άλλη κοινή μας φίλη, όταν της είπα ότι δε θα έρθω στην κηδεία γιατί θα βρίσκομαι στο Άμστερνταμ, μου είπε να μη στεναχωριέμαι γιατί και εκείνη εκεί θα ήθελε να είναι. Να στείλω συλλυπητήρια και πολλή αγάπη στους οικείους της. Θα τη σκέφτομαι με χαμόγελο», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)