Celebrity

04 Ιουλίου 2024 21:19

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα"

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα"

-

Η Δανάη Μπάρκα είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός και παρουσιάστρια πραγματοποίησε ένα Q&A στον λογαριασμό της στο Instagram και απάντησε σε διάφορες απορίες των followers της.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσε τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Δείτε επίσης! Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Επέστρεψε στο θέατρο μετά την περιπέτεια τα υγείας του - "Μετά από αυτό που έπαθα…"

«Πόσο αγαπάς τον Χρήστο; Σε φόβισε όλο αυτό που πέρασε;», ανέφερε η ερώτηση.

Από την πλευρά της, η Δανάη Μπάρκα έβαλε μια φωτογραφία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και απάντησε: «Δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα μονάδα μέτρησης “αγάπης” γι’ αυτό που νιώθω για τον Χρήστο. Αν ανακαλυφθεί, θα σας πω. Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα. Συνειδητοποίησα τι πραγματικά αξίζει στη ζωή μας και τον αγάπησα ακόμα περισσότερο για το θάρρος του».

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Δανάη Μπάρκα - Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)