Celebrity

04 Ιουλίου 2024 15:45

Άρης Καβατζίκης σε Ελένη Μενεγάκη: "Ήταν βασανιστικό για μένα να μη μιλάμε"

Άρης Καβατζίκης σε Ελένη Μενεγάκη: "Ήταν βασανιστικό για μένα να μη μιλάμε"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Πέμπτης ο Άρης Καβατζίκης. Στην έναρξη της συνέντευξης μάλιστα, ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στην περίοδο που δεν μιλούσε με την Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης! Άρης Καβατζίκης σε Δημήτρη Παπανώτα: "Να ξέρεις ότι κι εσύ την έχεις ξεπεράσει τη δεοντολογία"

«Είμαι πολύ φορτισμένος, για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται τώρα. Θέλω να σου πω ότι το ταξίδι του χωρισμού μας, όταν υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στη σχέση μας, ήταν βασανιστικό. Ήταν βασανιστικό για μένα να ξέρω ότι εγώ με αυτόν τον άνθρωπο που έχουμε χτίσει αυτό το πράγμα, δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να μη μιλάμε. Ήταν μια περίοδος που με βασάνισε πάρα πολύ. Οι άνθρωποι που ήταν πολύ κοντά μου το γνώριζαν, με βασάνισε πολύ. Η μέρα που ξαναβρεθήκαμε και με κοίταξες και αγκαλιαστήκαμε ήταν ένα από τα δώρα της ζωής», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Από την άλλη πλευρά η παρουσιάστρια του απάντησε: «Από την πρώτη μέρα που μίλησα στο Mega, σε είχα στο μυαλό μου. Αλλά επειδή ήσουν στη Δανάη και ήξερε πόσο πολύ θα έπρεπε να είστε εσείς οι δύο άνθρωποι μαζί, δεν μου πέρασε από το μυαλό να ζητήσω να σε πάρω. Αλλά σε λιγουρεύτηκα και τα τρία χρόνια εδώ, από πριν πατήσω το πόδι μου, από το Πάσχα που υπέγραψα σε αυτό το κανάλι».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)