Celebrity

04 Ιουλίου 2024 12:13

Συγκινημένος ο Άρης Καβατζίκης για Γρηγόρη Αρναούτογλου & Νάνσυ Αντωνίου: "Τους είδα να έρχονται πιασμένοι χέρι χέρι"

Συγκινημένος ο Άρης Καβατζίκης για Γρηγόρη Αρναούτογλου & Νάνσυ Αντωνίου: "Τους είδα να έρχονται πιασμένοι χέρι χέρι"

-

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και τον Άρη Καβατζίκη.

Το πρωί της Πέμπτης (04/07) ο δημοσιογράφος συγκινημένος περιέγραψε τη στιγμή που είδε τον παρουσιαστή να έρχεται στο σημείο της συνάντησης πιασμένος χέρι-χέρι με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου.

"Εγώ θα συγκινηθώ τώρα που θα σας το πω, γιατί έφερα πάλι την εικόνα στο μυαλό μου. Περίμενα τον Γρηγόρη να έρθει στο εστιατόριο. Όταν βγήκα έξω, είδα αυτό που ουσιαστικά ήταν όλη αυτή η κουβέντα που κάναμε με τον Γρηγόρη. Είδα δύο ανθρώπους να έρχονται πιασμένοι χέρι χέρι. Ήταν ο Γρηγόρης με τη Νάνσυ. Τους είδα να ανεβαίνουν το δρόμο μαζί και διέγνωσα ότι αυτή είναι η πιο ωραία εικόνα που θα μπορούσε να μου χαρίσει, γιατί αυτό ήταν η αλήθεια του.

Δηλαδή είδα δύο ανθρώπους που ήταν πιασμένοι από το χέρι, ανέβαιναν το δρόμο, μού τον παρέδωσε… Όντως έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια που του εύχομαι με όλη μου την καρδιά κάθε επιτυχία. Η Νάνσυ μας άφησε και πήγε και έκατσε έξω. Είδα αυτό το νοιάξιμο ενός ανθρώπου που είναι δίπλα στον άνθρωπό του, όταν ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια. Πραγματικά σας το λέω, υπέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης" είπε ο Άρης Καβατζίκης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)