Celebrity

04 Ιουλίου 2024 10:12

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος για τον θάνατο του Μαθιού - "Αυτό θέλουμε στην πραγματικότητα από μια καλή σειρά"

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος για τον θάνατο του Μαθιού - "Αυτό θέλουμε στην πραγματικότητα από μια καλή σειρά"

-

Τίτλους τέλους ρίχνει την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουλίου ο "Σασμός", ο οποίος αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό μετά από τρία χρόνια.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της δραματικής σειράς. Ο λόγος για τον Μαθιό που υποδύθηκε μοναδικά ο Δημήτρης Λάλος.

Η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη βρέθηκαν στο τελευταίο γύρισμα του "Σασμού", όπου οι ηθοποιοί συγκινημένοι μίλησαν για αυτό το υπέροχο "ταξίδι" που φτάνει στο τέλος του.

Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Λάλος, που αναφέρθηκε φυσικά στον θάνατο του Μαθιού.

"Ο Μαθιός έχει ένα μεγάλο και τραγικό τέλος που αξίζει σε έναν τέτοιο άνθρωπο μυθοπλασίας. Όλος ο κόσμος λέει να μην πεθάνει ο Μαθιός. Οι συγκινήσεις είναι μεγάλες και αυτό θέλουμε στην πραγματικότητα από μια καλή σειρά. Να συγκινηθούμε" τόνισε ο Δημήτρης Λάλος.

Σχετικά με το τι θα ακολουθήσει για εκείνον μετά τον "Σασμό", ο Δημήτρης Λάλος αποκάλυψε: "Η συνέχεια είναι συναρπαστική. Ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρότζεκτ πάλι στον Alpha. Θα λέγεται "Ο Τιμωρός". Είναι ένα πολύ δυνατό σύγχρονο έργο. Μια ιστορία εκδίκησης που πιστεύω θα καθηλώσει τον κόσμο. Και εμείς το περιμένουμε πως και πως".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)