Celebrity

03 Ιουλίου 2024 14:19

Γιώργος Αρσενάκος για Νότη Σφακιανάκη: "Είμαστε σε μια τέτοια επαφή"

Γιώργος Αρσενάκος για Νότη Σφακιανάκη: "Είμαστε σε μια τέτοια επαφή"

-

Στο πλατό του "Fay's Time" υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουλίου τον Γιώργο Αρσενάκο.

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης, ρώτησε τον CEO της Panik Records για τον Νότη Σφακιανάκη και το ενδεχόμενο μιας επιστροφής του στα μουσικά δρώμενα.

"Ο Νότης ανήκει στην Panik από τον 2016. Όλοι θέλουμε πολύ να επιστρέψει, αλλά το θέμα είναι πότε θα νιώσει έτοιμος ο καλλιτέχνης. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ, μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω και με το περιβάλλον του. Στέλνουμε τραγούδια. Είμαστε σε μια τέτοια επαφή.

Αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε, δεν θέλουμε να αγχώσουμε κανέναν. Σε έναν καλλιτέχνη που έχει 35 χρόνια πορεία, δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Δεν μπορώ να εκβιάσω έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει τραγούδια, αν δεν θέλει. Είναι δική του επιλογή.

Εγώ πιστεύω ότι ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει. Και θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό που έχει, θα επανέλθει, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και ο κόσμος τον λατρεύει. Ο Νότης λείπει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τις πίστες. Η τελευταία συνεργασία ήταν το 2020 με τον Σταμάτη Γονίδη στον Βοτανικό. Η τελευταία δισκογραφία του ήταν το 2018" είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)