Celebrity

28 Ιουνίου 2024 18:55

Μπρούνο Τσερέλα: Ο σύντροφός της Αθηνάς Οικονομάκου "κρέμασε" τα παπούτσια του! Η φωτογραφία με τους γονείς του & το συγκινητικό μήνυμα

Μπρούνο Τσερέλα: Ο σύντροφός της Αθηνάς Οικονομάκου "κρέμασε" τα παπούτσια του! Η φωτογραφία με τους γονείς του & το συγκινητικό μήνυμα

-

Ο Μπρούνο Τσερέλα είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ιταλία, καθώς έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες της χώρας.

Ο μπασκετμπολίστας γεννήθηκε το 1986 στην Αργεντινή, όμως σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στην Ιταλία για να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ.

Το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει τα ελληνικά media αφού είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ο Μπρούνο Τσερέλα διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του.

Μάλιστα, την Παρασκευή 28/6 ο μπασκετομπολίστας δημοσίευσε μία φωτογραφία από το γήπεδο μαζί με τους γονείς του ανακοινώνοντας πως «κρεμάει» τα παπούτσια του.

Ο ίδιος πόζαρε μαζί τους συγκινημένος ενώ έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Το να μπαίνω στο γήπεδο για τελευταία φορά με τους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου ήταν μαγικό. Ήταν αυτοί που με συνόδευσαν για πρώτη φορά στο γήπεδο και έτσι ήθελα να φύγω. Ευχαριστούμε για τη ζεστασιά, για την απίστευτη ενέργεια που μας δώσατε και για την υποστήριξη πάντα».

Να θυμίσουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μιλάνο και το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε σε έναν αγώνα μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Νικόλ Παναγιώτου ενώ η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από το γήπεδο όπου τη βλέπουμε να φορά τη φανέλα με το όνομα του Μπρούνο Τσερέλα.

Δείτε επίσης - Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τη μητέρα του Μπρούνο Τσερέλα

Δείτε την ανάρτηση του Μπρούνο Τσερέλα: 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)