Celebrity

28 Ιουνίου 2024 15:46

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: "Σαν σύντροφός του, χάρηκα που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή"

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: "Σαν σύντροφός του, χάρηκα που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή"

-

Η Δήμητρα Ματσούκα, σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε Είδον".

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύζυγό της Πέτρο Κόκκαλη και στην ήττα του στις φετινές Ευρωεκλογές.

Δείτε επίσης! Δήμητρα Ματσούκα: Ο Πέτρος Κόκκαλης και η μητέρα της στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί (Photos)

Όσα είπε η Δήμητρα Ματσούκα

«Δεν νιώθω ότι έχει αλλάξει κάτι και είμαι πιο εξωστρεφής, πάντα έτσι ήμουν. Απλά τώρα ίσως με αφορμή τις Ευρωεκλογές να βγήκαμε λίγο παραπάνω με τον Πέτρο και να συνέβη αυτό. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη στην προεκλογική περίοδο γιατί πίστευα πάρα πολύ στο πολιτικό αφήγημα του Πέτρου και του κόμματος», είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Σαν πολίτης είμαι πολύ στεναχωρημένη με το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε πολιτικούς σαν τον Πέτρο και όλο αυτό το πράσινο που υποστηρίζει είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μας.  Σαν σύντροφος του Πέτρου, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή γιατί πλέον θα ζήσουμε σαν άνθρωποι. Έλειπε πέντε χρόνια. Δευτέρα έφευγε, γυρνούσε Πέμπτη και μετά είχα παραστάσεις. Ίσως αυτό να ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μας», πρόσθεσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)