Celebrity

28 Ιουνίου 2024 12:02

Κατερίνα Καινούργιου για πρώην συνεργάτη της: "Δεν πλενόταν ποτέ, είχαμε θέμα. Το καλοκαίρι που ίδρωνε ήταν ανυπόφορο"

Κατερίνα Καινούργιου για πρώην συνεργάτη της: "Δεν πλενόταν ποτέ, είχαμε θέμα. Το καλοκαίρι που ίδρωνε ήταν ανυπόφορο"

-

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου μέσα από την εκπομπή της "Super Κατερίνα" αναφέρθηκε σε πρώην συνεργάτη της και τα θέματα που αντιμετώπιζαν μαζί του επειδή δεν πλένονταν.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν ξέρω αν θα πήγαινα τα παιδιά μου σε gay pride έτσι όπως βλέπω αυτές τις εικόνες"

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούγιου

«Στο παρελθόν μας έχει τύχει, αυτός ο άνθρωπος δεν συνεργάζεται πια μαζί μας. Ήμασταν πολλοί από την ομάδα και το συγκεκριμένο άτομο, δεν πλενότανε ποτέ. Είχαμε θέμα σε σημείο να φτάσουμε όλοι στον Θέμη Μάλλη, ότι πρέπει κάποιος να του/της μιλήσει γιατί αυτή η κατάσταση δεν γίνεται. Ειδικά το καλοκαίρι που ίδρωνε κιόλας ήταν ανυπόφορο. Είχαμε περάσει όλοι πολύ δύσκολο. Ήταν δύο τα περιστατικά, το ένα πίσω από τις κάμερα. Έπρεπε ο Θέμης να τον βάλει σε ένα δωμάτιο και να του πει να προσέχεις λίγο. Κανόνες υγιεινής. Οφείλαμε να του κάνουμε μία κουβέντα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)